Servicii

Boda Osanu > Serviciile noastre

VĂ ASIGURĂM SERVICII DE EVENIMENTE
LA STANDARDE ÎNALTE

  • Organizăm evenimente complete cu specific tradițional și nu numai, asigurăm activități pentru copii și tineri, momente de divertisment și demonstrații de gastronomie locală.
  • În acest fel, ne dorim să contribuim la interacțiunea vizitatorilor noștri cu tradițiile și obiceiurile străvechi ale zonei.

Calitatea evenimentelor noastre este asigurată de elementele tradiționale: produse alimentare tradiționale autentice, prezentarea vieții tradiționale, prezența meșterilor populari și a artizanilor locali, expoziții de ovine, tarabe cu mâncăruri tradiționale, ateliere de olărit și meșteșuguri.

CREDEM ÎN PUTEREA PROMOVĂRII TRADIȚIILOR

Asigurăm parteneriate cu meșterii populari și artizanii din zonă; activități educative practice, adresate copiilor și tinerilor (lecții de olărit, de țesut, etc) și vom contribui astfel la promovarea și conservarea tradițiilor noastre și la transmiterea acestei moșteniri copiilor.

Coboratu-Oilor-15

SERVICIILE NOASTRE

ACTIVITĂȚI PENTRU CEI MICI

Ateliere educative / demonstrații de ritualuri tradiționale (exemplu: mulsul oilor, prepararea caşului de oaie, etc) ori meșteșugărești; Jocuri, tombole și întreceri; Dansuri, circuri și scenete interactive tradiționale sau moderne.

DIVERTISMENT

Muzică folclorică, modernă sau internațională;

Dansuri folclorice sau medievale;

Reprezentații teatrale și de circ

GASTRONOMIE

Produse culinare și băuturi tradiționale. Pot fi comercializate preparate tradiționale oșenești precum boace (sarmale), urdă, lapte de capră, dar și  porumb fiert, merele caramelizate, bomboanele fabricate artizanal, turta dulce, carne la grătar, micii, frigărui, gogoși și cozonaci și vin fiert.

COMERȚ

Comerțul practicat în cadrul bâlciurilor este unul ambulant sau improvizat în tarabe și chioșcuri. Se pot comercializa o gamă variată de produse, cu accent pe închirirerea spațiilor către meșterii populari locali, produsele din artizanat și diferite articole de îmbrăcăminte tradițională oșenească.

Înainte de a continua navigarea pe acest Website te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie și al Politicii de confidențialitate. Prin continuarea navigării pe acest Website confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.